УГСП прийняла на гостину делегацію з Яготинського інституту ПрАТ «ВНЗ «МАУП»: гості підписали договір про співпрацю з колегами із кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи факультету.

У позаминулий четвер, 5 жовтня 2023 року, відбулася зустріч науково-педагогічних працівників кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи факультету педагогічної освіти, психології і соціальної роботи Університету Григорія Сковороди в Переяславі з колегами із кафедри соціальної роботи Яготинського інституту ПрАТ «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом» під керівництвом директорки Тамари Чорноштан. Серед іншого уклали угоду про партнерство та започаткування співпраці з питань удосконалення професійної підготовки фахівців із соціальної роботи.   

Повідомляється, що Університет Григорія Сковороди в Переяславі відвідали заступник директора Яготинського інституту ПрАТ «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом» з наукової роботи, кандидат історичних наук Сергій Михайленкота кандидат політичних наук, доктор філософії в галузі політології Євгеній Чорноштан.

«У ході зустрічі було обговорено ряд питань, у яких зацікавлені обидві сторони, зокрема: обмін викладацьким складом з метою стажування на безоплатній основі, читання лекцій, проведення спільних навчальних та наукових заходів;проведення спільних конференцій та семінарів за узгодженою тематикою, обмін науковою літературою, публікація результатів спільної науково-дослідницької діяльності в журналах та наукових виданнях Сторін; спільна участь в міжнародних академічних програмах;співробітництво в організації програм обміну здобувачами вищої освіти з метою навчання, стажування, виробничої практики, дослідницької роботи; проведення відкритих лекцій, семінарів, консультацій та інших заходів, що проводитимуться на взаємних підставах; спільна розробка методичного та інформаційного забезпечення  навчального процесу, підготовка та видання підручників,навчальних посібників, інших методичних видань, зокрема в електронному форматі», – розповідають на кафедрі соціальної педагогіки і соціальної роботи.


На завершення візиту гості з Яготина відвідали музей Університету Григорія Сковороди в Переяславі та бібліотеку нашого закладу. Кажуть, були приємно враженими матеріальними та технічними здобутками сковородинівців.