Патріотизм… Героїзм… Війна… Біль… Ці не прості слова для кожного з нас стали невід`ємною частиною нашого життя. В такий складний час для України, коли на сході ведуться постійні бойові дії, важливо, щоб кожен з нас робив все, що може, задля загальної справи захисту нашої держави. В той час, як солдати ЗСУ мужньо відстоюють кордони нашої держави, ми маємо підтримувати їх і вселяти віру в те, що їм дійсно є за що боротися.
 
с. ЦИБЛІ. Переяславський район. Військовий шпиталь.
Перед нами постають ГЕРОЇ – сміливі, відчайдушні патріоти, які борються за свободу нашої Батьківщини. Саме з такими ГЕРОЯМИ студенти та викладачі Яготинського інституту та фахового коледжу МАУП зустрілися в стінах військового шпиталю із пораненими бійцями, які перебувають на лікуванні та реабілітації з Кошиком Великодніх гостинців.
Наші студенти мали змогу поспілкуватися з хлопцями, чоловіками, що брали безпосередню участь у військових діях, роздати їм Великодні гостинці, привезені з собою, а також порадували їх піснями які виконали Даша Сердюк та Артем Ткаля студенти інституту. Тут в шпиталі ми зустріли гостинцями та квітами нашого Яготинського ГЕРОЯ, який перебуває на реабілітації - це ЦИБА ВІТАЛІЙ. До речі Віталій перебуваючи в інвалідному візку виконував дуже емоційні пісні, які пройняли всіх присутніх мужністю, духом і надією про Перемогу. Всім нам було морально й емоційно важко, зашкалювало співчуття, повага і вдячність, навіть страх, але на обличчях солдат ми бачили посмішки, які надихають на подальшу нашу співпрацю із військовим шпиталем. Нам було дуже приємно за теплу зустріч від персоналу, адже наші студенти відвідують шпиталь два роки. І в кінці нашої зустрічі ми почули самі дорогі для нас слова. “ Дякуємо, що приходите, не забуваєте, ми бачимо, за кого воювали”. Приклад таких людей дійсно надихає, вселяє віру в людяність, силу духу і краще майбутнє.
Наша сила – в єдності. Ми віримо в ЗСУ та Перемогу. І робимо для цього все, що можемо – кожен на своєму місці.
Дякуємо дирекції, викладачам, адмінперсоналу всім студентам Фахового коледжу та Яготинського інституту МАУП, батькам, хто долучився і долучається до волонтерської діяльності!
Миру нам всім!
Наближаємо Перемогу разом!