6 червня, в  рамках проведення навчальної практики із спеціальності "Соціальної роботи" у фаховому коледжі при Яготинському інституті МАУП, відбулася зустріч із керівниками  соціальних служб у справах дітей та сім'ї Яготинської міської  ради - Михайліченко Лідією Федорівною та директором центру соціальних служб Яготинської міської ради - Яринич Тетяною Віталіївною.

В ході бесіди, були висвітлені і розглянути цікаві питання, а саме: робота та структура даних служб, соціальний супровід сім'ї, запобігання правопорушень серед підлітків, насильство в сім'ї, права та обов'язки батьків щодо  виховання дітей. Окрім цього, були наведені статистичні дані щодо сімей, які опинилися у складних життєвих ситуаціях.

Особливий акцент зроблено на допомогу сім'ям - переселенців, які під час війни змушені були покинути свої домівки і шукати більш безпечні місця для проживання.

В цілому, зустріч пройшла в приємній і дружній атмосфері. Ми дякуємо Михайліченко Лідії Федорівні та Яринич Тетяні Віталіївні за плідну співпрацю.